Våra samarbetspartners

 

EF-logo

Cultural Care Au Pair är en del av EF, som står för "Education First". Företaget grundades 1965 av entreprenören Bertil Hult, är privatägt och består av 16 olika divisioner som erbjuder en mängd utbildningsprogram - alltifrån språkkurser, språkresorutbildningsresor och akademiska examina, till kulturella utbytesprogram. EF:s mål är att bryta ned språkliga, kulturella och geografiska barriärer och företaget har hjälpt människor från alla åldrar och nationaliteter att bli världsmedborgare.

Från Berlin till Peking, Moskva till Mexiko City, Dubai till Denver administrerar EF 400 skolor och kontor i mer än 50 länder. EF:s globala nätverk omfattar 14 000 anställda och 20 000 lärare och guider. Fram tills idag har EF hjälpt mer än 15 miljoner människor att lära sig ett nytt språk, upptäcka världen eller att få en akademisk examen.

 "Education First" är mer än vårt företagsnamn. Det är också vår passion.

www.ef.se

ISIC-logo

Erika Försäkringar har specialiserat sig på reseförsäkringar för unga människor. Därför har vi valt dem som vår samarbetspartner. Via Erika kan du teckna ett fullgott skydd för att arbeta som au pair i USA. För mer info, besök: www.erikainsurance.com  

 redcross-logo  

Som ledande organisation inom krisberedskap, utbildar det amerikanska Röda Korset årligen i medeltal över 9 miljoner människor i de färdigheter de behöver för att förbereda sig för och reagera på nödsituationer. Bland många olika fomer och alternativ av utbildningen som erbjuds av Röda Korset har Cultural Care valt Full Service Training, vilken omfattar det kompletta certifierade programmet om hjärt- och lungräddning, användning av defibrillator (AED) samt första hjälpen, under handledningen av kvalificerade instruktörer från Röda Korset. Utbildningen sker på vår Au Pair-skola i New York.

 


     

Cultural Care Au Pair tar inte ansvar för innehåll eller funktioner på länkade webbsidor. Innehållet på dessa sidor återspeglar inte våra åsikter eller våra anställdas eller representanters åsikter och vi tar inte ansva